L''Operació Grèvol' torna amb un reforç en el contacte amb els botiguers


  • Comparteix:

El Mossos, juntament amb la Policia Local, patrullaran plegats aquestes festes

El Mossos, juntament amb la Policia Local, patrullaran plegats aquestes festes

L''Operació Grèvol' es posa en marxa un any més aquest diumenge amb algunes novetats, com ara un contacte més regular amb els comerciants i una xerrada informativa a la gent gran. Aquest dispositiu es duu a terme amb un reforç de la presència policial entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local, durant els mesos de desembre i gener, als carrers de la nostra ciutat, a més de controls policials a les carreteres de Sant Cugat.

El patrullatge conjunt entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local, l''Operació Grèvol', torna enguany amb algunes novetats que l'inspector en cap de la comissaria dels Mossos, Jordi Hosta, ha desgranat aquest dimecres al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5 FM). Les noves propostes són fer un major contacte i més directe amb comerciants a través del correu electrònic durant tot l'any i una xerrada a la gent gran per donar consells de seguretat de cara al cobrament de la paga doble.

Jordi Hosta

Hem establert una sèrie de novetats a l'Operació Grèvol. Hem distingit el tipus de contacte amb un contacte d'atenció que es mantindrà durant tot l'any.


Alguns dels consells que Hosta ha destacat de cara als comerciants és no acumular molts diners a la caixa, ingressar els diners al banc durant tot el dia i no només a la nit, limitar l'accés a l'establiment i incorporar xips de seguretat als productes, entre d'altres.

A banda de les novetats, l''Operació Grèvol' durà a terme controls policials d'alcoholèmia i de substàncies estupefaents a les zones d'oci de la ciutat. A més, la Policia Local juntament amb els Mossos d'Esquadra intensificaran la vigilància a la plaça de Lluís Millet, on està situada l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) així com també les zones industrials on les empreses tanquen per les vacances i les zones perifèriques de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.