El Fòrum de Síndics i defensors locals demana la moratòria dels desnonaments


  • Comparteix:

Una de les concentracions de la PAH a la nostra ciutat

Una de les concentracions de la PAH a la nostra ciutat

El Fòrum de Síndics i defensors locals, que engloba més d'una quarantena de municipis, entre ells Sant Cugat, ha presentat un manifest en contra dels desnonaments. El text demana que s'impulsin polítiques valentes de promoció i creació d'habitatge social i que s'adopti, urgentment, per decret llei la moratòria que paralitzi tots els procediments en marxa durant dos anys.

El manifest presentat pel Fòrum de Síndics i defensors locals també constata que els darrers moviments polítics semblen buscar alguna solució a la legislació vigent però que s'ha d'escoltar el poble i redactar un nou marc legal. L'actual llei hipotecària, del 1909 i tot i amb modificacions, s'ha vist superada per la bombolla immobiliària del 2007, segons afirma l'entitat sotasignant.

El grup de síndics i defensors locals veu amb preocupació la situació en què famílies i persones s'estan trobant a causa dels processos policials, abocant als ciutadans a una marginació i exclusió social. El Fòrum demana especialment als ajuntaments que es comprometin a posar fi 'a aquesta xacra dels desnonaments'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.