Les activitats de l'Envelat aconsegueix atraure més de 1.000 petits als matins i adults als vespres


  • Comparteix:

Els nanos han participat activament en els tallers del matí.

Els nanos han participat activament en els tallers del matí.

Més de mil persones han visitat aquest cap de setmana l'Envelat del Parc Ramon Barnils. Enguany, uns 400 persones, entre pares i infants, s'han apuntat a l'àmplia oferta de tallers i activitats lúdiques adreçades als menuts. Un espectacle de circ a càrrec de 'La Industrial Teatrera' ha tancat un cap de setmana que els organitzadors han valorat molt positivament pel que fa a participació. Les nits, adreçades als adults, i el tradicional Quinto han aconseguit tornar a omplir la Carpa de l'Envelat.

Les activitats estrella de l'Envelat de Nadal continuen sent, com cada any, els tallers matinals. Fins a 400 persones, entre pares i infants, han desfilat cada matí del cap de setmana pels 2.000 metres quadrats de l'Envelat. Enguany, l'ampliació de l'oferta lúdica per als infants amb la instal·lació de la carpa de circ o el taller de maquillatge ha estat molt ben rebuda pels pares, que han coincidit en assenyalar que aquesta és una molt bona iniciativa per entretenir els nens durant les vacances nadalenques.

Pares

Hi ha activitats molt enginyoses. Els nens fan de tot i s'ho passen molt bé.


Els menuts també han expressat les seves preferències.

Nens

He pujat a la balena i m'ho he passat molt bé.


Diumenge, dia dels Sants Innocents, s'han realitzat tallers temàtics on els nens han après a fer llufes i altres objectes de broma.

Magalí Roca

Hem fet una flor de pallasso i els nens han pintat llufes gegants.


Com cada any, les nits del dies 25, 26 i 27 de desembre, els joves de la ciutat han disfrutat amb el mític joc del Quinto de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.