Els voluntaris dels serveis municipals d'emergències es formen aquest dissabte


  • Comparteix:

Imatge de Protecció Civil de Sant Cugat

Imatge de Protecció Civil de Sant Cugat

Els voluntaris municipals d'emergències reben aquest dissabte un curs de formació sobre organització i operativa en actuacions dels cossos. La jornada formarà els assistents veterans en les qüestions tècniques que cal saber en casos d'emergència i ensenyarà les nocions més bàsiques als voluntaris novells. L'acte comença a les 12 del migdia a la Casa de Cultura.

Els voluntaris de la Creu Roja, del Grup d'Intervenció de l'Associació de Defensa Forestal (ADF) i de Protecció Civil tenen cita aquest dissabte al matí a la Casa de Cultura, on rebran un curs de formació de la mà del departament de Protecció Civil de l'Ajuntament. La jornada reunirà voluntaris veterans i novells, que rebran formació al voltant de les accions preventives, els plans d'emergència i el Pla de Protecció Civil de Sant Cugat. El curs també tractarà qüestions com el suport a altres cossos, l'organització i operativa en actuacions d'emergència i el funcionament de Protecció Civil a Sant Cugat.

L'acte comptarà amb la presència del tinent d'alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia, Jordi Puigneró.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.