Cristina Hernández s'endú el guardó dels Premis Periodisme en Medicina


Temes relacionats

Dos santcugatencs, finalistes als Premis de Periodisme Mèdic de Boehringer (22/nov/12)


  • Comparteix:

Cristina Hernández, al centre de la imatge / Font: Boehringer Ingelheim

Cristina Hernández, al centre de la imatge / Font: Boehringer Ingelheim

La santcugatenca Cristina Hernández ha guanyat la 25a edició del Premi Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina amb el reportatge 'Esclerosi múltiple'. Hernández ha estat guardonada en la categoria d'audiovisuals gràcies a una peça informativa que es va emetre al programa 'Para todos La 2', de La 2 de Televisió Espanyola (TVE). Els guanyadors han rebut una dotació econòmica de 12.000 euros.

'Esclerosi múltiple', reportatge emès per La 2, planteja la importància dels diagnòstics preventius per frenar els efectes d'aquesta malaltia. La farmacèutica amb seu a Sant Cugat també va declarar finalista el programa 'Quèquicom' de TV3, dedicat a la detecció precoç del càncer i dirigit pel santcugatenc Jaume Vilalta.

Enguany, el Premi Boehringer Ingelheim al Periodisme en Medicina ha arribat a la 25a edició, assolint la xifra de 1.900 treballs presentats durant tota la seva història. Enguany, el premi ha batut el rècord de treballs presentats en la categoria de premsa escrita, 221. En aquest 2012, la guanyadora d'aquesta categoria ha estat Marisol Guisasola pel seu treball 'Los grandes enemigos del hombre'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.