El Gran Recapte arriba a Sant Cugat amb l'objectiu de contribuir en les 1.400 tones


Temes relacionats

Mercadona i la Fundació Banc d'Aliments signen un acord de col·laboració ( 8/nov/12)

El Banc d'Aliments organitza a Sant Cugat una jornada de donatius (25/nov/11)


  • Comparteix:

Imatge del Gran Recapte de l'any passat / Font: Bossuchannel.wordpress.com

Imatge del Gran Recapte de l'any passat / Font: Bossuchannel.wordpress.com

El Gran Recapte organitzat pel Banc d'aliments arriba a Sant Cugat aquest divendres i dissabte amb cinc punts de recollida repartits per diferents supermercats de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa amb l'objectiu d'aplegar aliments a tot Catalunya per a les persones més necessitades. Els ciutadans poden donar menjar que després es repartirà entre una setantena d'ONG, des de les quatre de la tarda de divendres i durant tot el dissabte. Aquesta iniciativa arriba en un moment en què la pobresa ja afecta a un 30% de la població.

A tot Catalunya hi haurà més de 800 punts de recollida d'aliments per arribar a reunir 1.400 tones d'aliments bàsics, en una iniciativa que mobilitza més de 10.000 voluntaris. Sant Cugat compta enguany amb cinc punts on els ciutadans poden fer les seves aportacions: el Mercadona de la rambla del Celler número 29; els Caprabo de Can Sant Joan, del carrer de Salvador Espriu i de la rambla del Celler número 115, i el supermercat Consum situat al carrer de Rius i Taulet número 49.

El coordinador del punt de recollida a la nostra ciutat, Sergi Figueres, ha subratllat que enguany és molt important participar al Gran Recapte per la situació de crisi econòmica en què es troba el país.

Sergi Figueres

Tots coneixem la crisi en la que estem vivint. A Catalunya el poble sempre hem estat un poble molt solidari.


Els punts de recollida funcionaran des de les quatre de la tarda d'aquest divendres i durant tot aquest dissabte. La fundació Banc dels Aliments s'encarrega de recollir, gestionar l'equip humà, assegurar-se que els aliments arribin al seu destí i repartir aquest menjar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.