Amnistia Internacional es concentra en contra de la pena de mort


  • Comparteix:

AI organitza una jornada de protesta contra la pena de mort / Font: Eljurista.cat

AI organitza una jornada de protesta contra la pena de mort / Font: Eljurista.cat

Amnistia Internacional (AI) Cerdanyola-Sant Cugat organitza aquest divendres a la plaça dels Quatre Cantons la lectura d'un manifest i una recollida de signatures contra la pena de mort coincidint amb el Dia Internacional de Ciutats per la Vida. A més, els concentrats il·luminaran una paret en senyal d'afirmació del valor de la vida i d'oposició a la pena de mort després que l'any 2011 gairebé 700 persones van ser executades en 20 països diferents.

El dia 30 de novembre se celebra a tot el món el Dia Internacional de Ciutats per la Vida, un dia en el qual ciutats i pobles de tot el món s'uneixen simbòlicament contra la pena de mort. Els últims anys, més de 700 ciutats de més de 50 països de tot el món han participat en aquest acte simbòlic.

676 persones van ser executades en 20 països i més de 18.000 estan condemnades a mort. La majoria d'elles a la Xina, l'Aràbia Saudita, Iran, Corea del Nord, els Estats Units d'Amèrica, Somàlia i el Iemen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.