Amnistia Internacional posa la pena de mort en el punt de mira


Temes relacionats

Amnistia Internacional es concentra en contra de la pena de mort (27/nov/12)


  • Comparteix:

La iniciativa té lloc a la plaça dels Quatre Cantons / Font: Xtec.cat

La iniciativa té lloc a la plaça dels Quatre Cantons / Font: Xtec.cat

La plaça dels Quatre Cantons acull aquest divendres una jornada de protesta en contra de la pena de mort organitzada per Amnistia Internacional (AI) Cerdanyola-Sant Cugat. Coincidint amb el Dia Internacional de Ciutats per la Vida, l'organització d'AI convida tothom a sumar-se a la lectura d'un manifest, una recollida de signatures contra la pena de mort i la il·luminació d'una paret en senyal d'afirmació del valor de la vida i d'oposició a la pena de mort.

El Dia Internacional de Ciutats per la Vida, que se celebra arreu el 30 de novembre, uneix simbòlicament durant un dia a ciutats i pobles de tot el món contra la pena de mort. Els últims anys, més de 700 ciutats de més de 50 països de tot el món han participat en aquest acte simbòlic.

De les 676 persones van ser executades en 20 països i més de 18.000 estan condemnades a mort, la majoria d'elles a la Xina, l'Aràbia Saudita, l'Iran, Corea del Nord, els Estats Units, Somàlia i el Iemen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.