El cicle de 'Dona i Salut' canvia d'ubicació i les xerrades es passen a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Les 5 xerrades que queden es faran a la Casa de Cultura.

Les 5 xerrades que queden es faran a la Casa de Cultura.

El cicle de conferències 'Salut i Dona' canvia d'ubicació a causa de l'èxit d'assistència a les xerrades. Les conferències es faran ara a la Casa de Cultura enlloc del Claustre del Monestir que havia quedat petit per encabir tots els assistents. El cicle, organitzat pel servei DonaInformació, té com a objectiu difondre aspectes relacionats amb la salut de la dona perquè puguin cuidar d'elles mateixes.

Les cinc sessions que resten per finalitzar el cicle es faran ara a la sala d’actes de la Casa de Cultura, que té un major aforament que el Claustre del Monestir. L’elevat nombre d’assistents a les tres sessions fetes fins ara ha obligat a les responsables de DonaInformació a canviar la ubicació.

En total, el cicle el composen vuit conferències que es fan la darrera setmana de cada mes, amb l’excepció d’aquest mes de desembre, que no s’ha fet per coincidir amb l’inici de les festes de Nadal. La propera xerrada, titulada 'La salut del cor', es farà el 29 de gener. L'alcalde, Lluís Recoder, ha celebrat la bona rebuda d'aquestes conferències ja que segons ha afirmat ajudaran a la dona a tenir més cura d'ella mateixa:

Lluis Recoder

El cicle és de gran utilitat per a les dones però també pels homes.


Per tal de facilitar al màxim l’assistència, l’Ajuntament posa a disposició de les dones que vulguin seguir les xerrades un servei gratuït de mainaderes. Aquest servei estarà actiu a la Casa de Cultura durant tota l’estona que durin cadascuna de les xerrades.
El cicle de xerrades 'Salut i Dona' està patrocinat pels laboratoris farmacèutics Merck Sharp Dohme (MSD) Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.