Intermón Oxfam ven productes de comerç just avui als Quatre Cantons


  • Comparteix:

La parada pretén substituir la botiga de comerç just de la ciutat

La parada pretén substituir la botiga de comerç just de la ciutat

La delegació local d'Intermón Oxfam muntarà una parada aquest dissabte per vendre productes de comerç just. L'ONG estarà instal·lada a la plaça dels Quatre Cantons, de deu del matí a dues de la tarda. A més, a la una del migdia es farà un tast de productes i es presentaran els comptes anuals de l'organització a àmbit estatal per retre comptes als socis santcugatencs. La iniciativa compta amb la col·laboració de Cugat.cat.

Durant el curs 2011-2012, Intermón Oxfam ha dut a terme 76 programes que han beneficiat més de cinc milions de persones en 41 països diferents. En el marc de l'acció humanitària, més de dos milions i mig de persones en situació d'emergència han obtingut aliments, aigua i sanejament. Amb relació als serveis socials bàsics, més de 600.000 persones s'han beneficiat de millores en l'accés a l'aigua i a l'educació.

L'organització treballa perquè les dones aconsegueixin millores en els seus drets. Durant l'any passat, més 200.000 dones van aconseguir decidir sobre les seves vides i viure sense violència.

Els ingressos de l'exercici 2011-2012 de l'entitat a l'Estat espanyol han estat de 77'5 milions d'euros. El 67% d'aquesta quantitat són de procedència privada, és a dir, donacions, vendes, llegats i herències. L'altre 33% és de procedència pública. L'organització destaca l'aportació d'administracions autonòmiques i locals.

La venda de productes al carrer té l'objectiu de substituir la botiga de comerç just de la ciutat, que va tancar l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.