Sant Cugat Comerç dóna la benvinguda al Nadal amb activitats lúdiques i solidàries


Temes relacionats

Els llums de Nadal encendran Sant Cugat a partir de dimecres de la setmana vinent (27/nov/12)


  • Comparteix:

Bon Nadal Sant Cugat és la proposta de Sant Cugat Comerç per encetar les compres nadalenques

Bon Nadal Sant Cugat és la proposta de Sant Cugat Comerç per encetar les compres nadalenques

L'associació de comerciants Sant Cugat Comerç (StC) donarà la benvinguda al Nadal durant tot el dijous de la setmana vinent amb un seguit d'atraccions per als més petits i amb la proposta 'Nadal al carrer', que aprofitarà el festiu d'obertura dels comerços per mostrar les seves propostes nadalenques. Sant Cugat Comerç, a més, ha preparat una recollida d'aliments en benefici de Càritas que estarà situada a la plaça d'Octavià.

Els carrers de la ciutat s'ompliran dijous de la setmana vinent de parades i atraccions per als més petits en la iniciativa de l'associació de comerciants Sant Cugat Comerç (StC). L'horari d'aquestes activitats serà de dos quarts d'onze a dos quarts de dues i per la tarda de cinc a vuit del vespre. Per utilitzar aquestes atraccions els usuaris necessitaran uns tiquets que rebran quan donin aliments per a Càritas o bé quan facin alguna compra a les prop de 100 botigues que participen a 'Nadal al carrer'.

La presidenta de StC, Maite Pérez, ha explicat que hi haurà parades repartides per la plaça dels Quatre Cantons, el carrer de Santiago Rusiñol i la plaça de Sant Pere. Pérez ha afegit que en aquesta jornada les botigues participants mostraran els seus productes de cara al Nadal i aportaran una vessant solidària amb la recollida d'aliments.

Maite Pérez

És un avancé perquè la gent vegi què pot comprar de cara a festes. També la recollida d'aliments cap a Càritas ja que és bo ser solidari i fa falta.


La rambla del Celler acollirà una fira de Nadal on els santcugatencs podran comprar tot allò que necessitin per vestir de festa les seves llars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.