La fira d'artesans de Santa Llúcia arriba avui a la ciutat


  • Comparteix:

La Fira de Santa Llúcia s'ubica a la plaça dels Quatre Cantons / Font: EMD Vilamitjana

La Fira de Santa Llúcia s'ubica a la plaça dels Quatre Cantons / Font: EMD Vilamitjana

La fira nadalenca de Santa Llúcia, organitzada per l'associació d'Artesans de Sant Cugat, dóna aquest dissabte el tret de sortida i s'instal·larà a la plaça dels Quatre Cantons fins el dia abans de Nadal. Els paradistes oferiran tota mena de productes artesanals de fusta, ceràmica i joieria, entre d'altres. En total hi participaran una vintena d'artesans locals i de la comarca.

Els artesans de la ciutat ja fa temps que organitzen la fira mensual a la plaça dels Quatre Cantons. Per segon any consecutiu, aquest espai acollirà la Fira de Santa Llúcia, que abans tenia lloc a la plaça del Rei. La membre de l'associació Alicia Martín ha explicat a Cugat.cat que, tot i els temps de crisi, s'espera que l'època nadalenca ajudi a la venda.

Alicia Martín

És una època on és maco cuidar d'uns i d'altres, i repartir de vegades, en forma de regals.


En aquesta edició, la fira tindrà una durada de nou dies i les parades s'instal·laran les jornades prèvies al dia de Nadal. Així, el mercat obrirà les seves portes a les deu del matí fins prop de les nou del vespre. Com en altres edicions, tothom que compri al mercat rebrà una butlleta per a un sorteig que es farà cada dia que duri la fira. Els premis de la rifa seran productes realitzats pels artesans



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.