Els treballadors dels Túnels amplien la vaga a tots els divendres de desembre


Temes relacionats

Els empleats del peatge dels Túnels desconvoquen la vaga d'aquest divendres (23/nov/12)

Els treballadors de Tabasa convoquen tres dies de vaga (21/nov/12)


  • Comparteix:

Túnels de Vallvidrera / Font: Pau Fabregat

Túnels de Vallvidrera / Font: Pau Fabregat

Els treballadors de Tabasa, concessionària de Túnels de Vallvidrera, han ampliat la convocatòria de jornades de vaga per falta d'acord amb la direcció després de la reunió d'aquest dimecres. Per aquest motiu, els empleats mantenen l'aturada prevista per aquest divendres i amplien la protesta a tots els divendres fins el penúltim de desembre. L'horari de les aturades als peatges serà de set a nou del matí i de cinc a vuit del vespre, i de vuit a deu del matí, a la resta de l'empresa.

El delegat dels treballadors de CCOO, Jerónimo Santos, ha explicat a Cugat.cat que han sortit molt decebuts de la reunió i que la Generalitat vol dur a terme un doble negoci privatitzant l'empresa i alhora rebaixant els sous un 25% als treballadors. Tot i això, Santos ha aclarit que acceptarien aquesta rebaixa del salari sempre que tinguessin garantida la feina dins l'empresa.

Jerónimo Santos

Podem acceptar aquesta reducció salarial sempre i quan hi hagi una garantia amb base legal. La Generalitat vol vendre una empresa pública per tenir uns guanys i que els treballadors aportin aquestes quantitats.


A causa d'aquests desacords, els treballadors de Tabasa han convocat vaga tots els divendres fins el penúltim divendres de desembre, quan es podria allargar la protesta en cas de no veure apropaments per part de l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.