La santcugatenca Sara Bella estrena a Internet la sèrie 'Catacrac'


  • Comparteix:

L'Anna i el Roger es preparen per a una vida en una Catalunya independent. / Font: Catacrac

L'Anna i el Roger es preparen per a una vida en una Catalunya independent. / Font: Catacrac

La periodista i guionista santcugatenca Sara Bella és la creadora de la websèrie 'Catacrac' que ha estrenat el seu primer capítol aquest dijous. La ficció, disponible a YouTube, explica la relació de parella de dos joves en una hipotètica Catalunya independent. La sèrie està protagonitzada per la col·laboradora de Cugat.cat Anna Berenguer i Jaume Forés.

'Nacionalitat catalana' és el títol del primer capítol en què els personatges de l'Anna i el Roger es preparen per afrontar la vida en una Catalunya independent. L'episodi, de tres minuts de durada, compta amb la col·laboració d'una quinzena de persones.

Bella, que també és periodista, és la responsable de la idea i el guió de 'Catacrac', que es presenta com la 'primera websèrie de la Catalunya independent'. El proper capítol s'emetrà dimarts de la setmana vinent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.