Batec Mobility afegeix una tercera roda i un manillar a les cadires de rodes


Temes relacionats

L'empresa Atbach, seleccionada per participar al programa Momentum Project ( 4/jun/12)

L'empresa santcugatenca Atbach ha rebut el Premi a l'empresa amb més responsabilitat social (23/set/10)


  • Comparteix:

L'empresari Pau Bach a l'estudi Ramon Barnils de la ràdio de Sant Cugat

L'empresari Pau Bach a l'estudi Ramon Barnils de la ràdio de Sant Cugat

L'empresa local Batec Mobility, l'antiga Atbach, ha tret al mercat la primera 'handbike' fabricada íntegrament a l'Estat espanyol. Es tracta d'una adaptació per a la cadira de rodes que ofereix una roda davantera i un manillar. El gerent de la companyia, Pau Bach, en fa un balanç positiu i destaca que la 'handbike' canvia la vida dels discapacitats perquè els permeten guanyar autonomia i accedir a tota mena de superfícies.

Pau Bach tenia 18 anys quan va patir un accident que el va deixar en cadira de rodes. Després de la rehabilitació, va decidir fer-se la seva pròpia cadira i així crear la primera empresa a l'Estat espanyol en aquest sector.

L'empresari ha explicat en una entrevista al programa 'La Tarda' de La Xarxa, produït per Cugat.cat, que el fet de descobrir que l'invent el permetia fer una vida normal el va animar a muntar l'actual empresa Batec Mobility.

Pau Bach

El que ens va fer muntar l'empresa va ser veure que gràcies a l'invent tenia una vida equiparable a una persona sense discapacitat.


Bach ha anunciat que tenen previst internacionalitzar-se a partir de l'any vinent i vendre les seves cadires a tot Europa. Segons Bach, la fabricació de la 'handbike' és personalitzada i s'ajusta a la necessitat de cada client.

Batec Mobility va quedar entre els 10 finalistes del programa Momentum Project 2012, iniciativa creada per Esade i el BBVA, que reconeix la vessant social de les empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.