22 jutges en pràctiques visiten els serveis socials de Sant Cugat


  • Comparteix:

Foto de família dels participants / Font: Localpress

Foto de família dels participants / Font: Localpress

Una vintena de jutges en pràctiques visiten aquesta setmana Sant Cugat per completar els estudis de l'Escola Judicial. L'estada de formació que estan fent a l'Ajuntament està centrada sobretot en l'àmbit dels serveis socials amb l'objectiu de conèixer la realitat del dia a dia i així aplicar-la en la seva carrera professional.

Durant dos dies els jutges en pràctiques mantenen contacte directe amb la realitat dels serveis socials. Dos dels participants, Mari Luz Fernández, de Galícia, i Jorge Fernández, de Castella i Lleó, han explicat que això els permet conèixer més bé aquest àmbit i, per tant, desenvolupar millor la seva tasca quan el cas enjudiciat requereixi una intervenció social.

Jutges participants

A tu a un jutjat t'arriben papers però no coneixes ben bé tot el procés i és molt fred. / Hem de conèixer la realitat per saber què passa als serveis socials.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha rebut aquest dimarts als jutges en pràctiques en una recepció a l'Ajuntament, considera que aquesta pràctica és bona perquè així tenen l'oportunitat de millorar la seva sensibilitat social i tenir-la en compte quan exerceixin la seva professió.

Mercè Conesa

Aquesta pràctica pot fer que aquestes persones puguin tenir una millor sensibilitat social del què passa al dia a dia quan exerceixin la seva professió.


Els 22 jutges en pràctiques estan treballant directament amb l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament i amb els Centres d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.