Lluís Recoder se sotmet al qüestionari dels més petits en la tradicional entrevista de l'Envelat


  • Comparteix:

Els nens han preguntat mil qüestions sobre la professió d'alcalde i la ciutat.

Els nens han preguntat mil qüestions sobre la professió d'alcalde i la ciutat.

L'alcalde de Sant Cugat s'ha sotmès, un any més, al tercer grau dels més petits de la ciutat durant l'entrevista que els nens i nenes li han fet a l'Envelat de Nadal. Com ja és habitual, la professió d'un alcalde és el que crida més l'atenció de la canalla, però Recoder també ha hagut de respondre qüestions com el projecte d'arranjament de la plaça d'en Coll o les propostes de lleure del consistori per als més petits.

Una vegada més, els nens i nenes de Sant Cugat han pogut jugar a fer de periodistes i han sotmès l'alcalde a una entrevista que pot qualificar-se de tercer grau. Així mateix l'ha definit Recoder, que ha afirmat que durant aquesta trobada anual es troba amb preguntes de tot tipus, algunes més innocents i d'altres més compromeses.

Lluís Recoder

És un tercer grau, perquè els nens i les nenes no es tallen. Hi ha preguntes divertides i a vegades també hi ha respostes compromeses.


Com ja és habitual, una de les coses que més intriga a la canalla és la feina d'un alcalde. És per això que aquest any tampoc no han faltat preguntes relacionades amb aquesta feina.

Nens i nenes

Què cal estudiar per ser alcalde?


Algunes de les preguntes, però, demostren que els més petits tenen molt clars els problemes de la seva ciutat i que també se'n preocupen, encara que només sigui per sentir-ne parlar als seus pares. Aquest és el cas de la Cristina, a qui preocupa el futur de la plaça d'en Coll.

Cristina i Lluís Recoder

Ja teniu clar el projecte de reforma de la plaça d'en Coll.


Un any més també, han estat les nenes les més curioses i les menys vergonyoses a l'hora d'acostar-se al seu alcalde i preguntar-li tant coses de feina com algunes de personals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.