Els santcugatencs celebren el pont a Sant Cugat amb els botiguers


Temes relacionats

60 activitats porten l'esperit nadalenc a la ciutat ( 5/des/12)

Sant Cugat Comerç vol portar les compres nadalenques al petit comerç ( 3/des/12)


  • Comparteix:

Els infables van ser l'atracció a la rambla del Celler

Els infables van ser l'atracció a la rambla del Celler

Els santcugatencs han acceptat el repte de Sant Cugat Comerç (StC) de no marxar de pont i conèixer l'oferta d'una cinquantena de botiguers per aquest Nadal. Les places del centre de la ciutat s'han convertit aquest dijous en una festa avançada del Nadal en què han destacat els prop de 500 quilos d'aliments recollits que es donaran a Càritas. L'organització ha avançat a Cugat.cat que, a partir d'aquest dilluns, StC prepara el concurs 'La Fàbrica de somnis' amb la qual se sortejaran tres vals de compra per valor de 1.000 euros entre els clients de les botigues associades.

Els ciutadans han mirat, remenat, comprat i s'han divertit en família aquest dijous de la mà de la iniciativa 'Bon Nadal al carrer', que ha coordinat Sant Cugat Comerç (StC). Els 50 comerços han tret la seva oferta al carrer, on també han estat presents les activitats lúdiques i les causes solidàries. L'estand de recollida d'aliments per a Càritas ubicat a la plaça d'Octavià ha tingut una bona acollida entre els santcugatencs, que també han subratllat que els botiguers, a banda de fer negoci, pensin en fer activitats per a tota la família.

Ciutadans

Promou el comerç de Sant Cugat i en temps de crisi, això anima./ Em diverteixo molt./ Ho trobo perfecte. / És el que s'ha de fer, donar vida


Les places de Sant Pere i Quatre Cantons, el carrer de Santiago Rusiñol i la rambla del Celler s'han convertit en el punt de trobada aquest dijous dels santcugatencs que han preferit no marxar de pont. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, s'ha mostrat molt satisfeta de la col·laboració dels comerciants i, sobretot, de la resposta de la ciutadania.

Ciutadans

Promou el comerç de Sant Cugat i en temps de crisi, això anima./ Em diverteixo molt./ Ho trobo perfecte. / És el que s'ha de fer, donar vida


'Bon Nadal al carrer' és una de les moltes activitats que la federació comercial ha organitzat, quan no fa ni un any de la seva existència després d'agafar el relleu a la Federació d'Associacions de Comerciants. El 'Fora estocs', 'Nit en blanc', 'Diàlegs de Comerç', '5.000 per hora', 'Estocs d'hivern' i un premi de la Generalitat són el conjunt de propostes que l'entitat ha ofert a la ciutadania amb l'objectiu de revitalitzar el comerç de proximitat.

La cosa no acaba aquí. Sant Cugat Comerç ha avançat a Cugat.cat que entre el deu de desembre i el cinc de gener faran la campanya 'La Fàbrica de somnis'. Un nou concurs entre els clients dels comerços associats que repartirà tres vals de 1.000 euros cadascun. Per participar-hi només cal emplenar una butlleta amb una carta als reis que contingui les compres que es podrien fer per 1.000 euros en les botigues adherides a StC. El sorteig es farà a mitjans de gener.

Aquest dissabte, dia festiu, els comerciants adherits a StC també obriran, tot i que en menor nombre respecte aquest dijous, segons ha explicat l'entitat comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.