Valldoreix presenta el seu Estudi de Mobilitat en una audiència pública


Temes relacionats

Valldoreix ja compta amb el document base per aplicar el Pla de Mobilitat (14/nov/12)

Una vintena de comerciants han debatut la mobilitat de Valldoreix (22/jun/12)


  • Comparteix:

Veïns de Valldoreix ja s'han reunit diverses vegades per debatre aquest pla

Veïns de Valldoreix ja s'han reunit diverses vegades per debatre aquest pla

Els veïns de Valldoreix podran conèixer l'Estudi de Mobilitat del territori en una audiència pública que se celebrarà aquest dijous a la sala de plens de l'EMD. Després de diverses trobades entre ciutadans i comerciants, en què van fer les seves propostes sobre aquesta qüestió, aquest pla es presenta amb l'objectiu d'establir un full de ruta per millorar les connexions dins el territori i amb altres zones de Sant Cugat. La sessió començarà a partir de les set de la tarda.

El pla també pretén facilitar la mobilitat dels vianants. En aquest sentit, algunes de les propostes són les illes pacificades, unes zones d'accés i ús prioritari per a residents i vianants. A aquestes àrees s'accedirà des d'unes vies del voltant on la velocitat estarà limitada a 30 quilòmetres per hora i des de les zones prioritàries per a vianants a 20 quilòmetres per hora.

Els ciclistes també es tenen en compte en aquest document. Està previst incloure una xarxa de carril bici que connectarà els diferents barris i facilitarà la mobilitat amb Sant Cugat. Aquestes idees s'aniran executant a mesura que el govern valldoreixenc tingui el pressupost necessari.

El vocal de Mobilitat de Valldoreix, Joan Ribera, explicava fa unes setmanes que es tracta de planificar les connexions de la zona durant els propers 20 anys i que el pla servirà per millorar els accessos amb altres zones de Sant Cugat.

Joan Ribera

Durant 20 anys, Valldoreix podrà anar fent millores de mobilitat. Ara bé, el document s'haurà d'anar actualitzant.


Aquests i d'altres plantejaments recollits durant aquests mesos formaran la pauta a seguir per millorar la mobilitat al territori i amb altres indrets de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.