Els usuaris de T-10 obtindran descomptes en els productes turístics de FGC


  • Comparteix:

FGC ofereix descomptes als usuaris de T-10

FGC ofereix descomptes als usuaris de T-10

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ofereix descomptes en els seus productes turístics als usuaris de targetes T-10. La iniciativa, que s'emmarca dins la campanya de Nadal de la companyia ferroviària, repartirà diversos premis entre les persones que comprin T-10 aquest desembre. Amb aquesta proposta, FGC vol impulsar l'ús del transport públic i promocionar alhora els seus productes turístics.

Sota el títol 'Compra FGC i et regalem Nadal', la companyia ferroviària ofereix descomptes turístics per als clients que comprin targetes T-10 durant el mes de desembre. Així, els usuaris de FGC poden optar a descomptes per al Cremallera de Montserrat i el de la Vall de Núria, com també per al Tren dels Llacs i el Tren del Ciment. La campanya també premiarà els clients de FGC amb estades als hotels de Vall de Núria, d'Espot i de Port-Ainé.

Amb aquesta iniciativa, la companyia ferroviària pretén augmentar les vendes de títols de transport integrats de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), com també donar a conèixer els productes turístics que ofereix FGC. Les persones interessades a participar en la iniciativa han de presentar els rebuts impresos de les T-10 als agents de les estacions de la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.