Degala omple la nit de Cap d'Any al Teatre la Unió


  • Comparteix:

Maria i Laia Bosch i David Casas actuaran a lúltima nit de l'any

Maria i Laia Bosch i David Casas actuaran a lúltima nit de l'any

La Unió ofereix als santcugatencs una alternativa per a aquesta última nit de l'any amb un àpat i una festa fins la matinada amenitzada per l'orquestra Degala. Les entrades per al ball de Cap d'Any tenen un preu de 70 euros per parella i 65 per als socis, i s'han de reservar prèviament a la seu de l'entitat. Maria i Laia Bosch i David Casas, components de Degala, seran els encarregats d'inaugurar el primer ball del 2013.

Boleros, rumbes i espectacles propis com 'Las polines de México' i una posada en escena original són els trets que caracteritzen al trio Degala, un grup amenitzador de festes que ha actuat a Terrassa, Sabadell i Mollerussa.

La trompeta, el piano, la veu i el ball de les germanes Bosch i els teclats, la veu i la bateria de David Casas ompliran el Teatre la Unió per Cap d'Any i oferiran als santcugatencs una vetllada amb sopar i festa fins la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.