Sant Cugat acollirà una dotzena d'activitats a favor de la Marató de TV3


  • Comparteix:

La Marató promou la recerca biomèdica / Font: Org.tv3.cat

La Marató promou la recerca biomèdica / Font: Org.tv3.cat

La ciutat es fa seva la causa de la Marató de TV3 d'enguany i ho fa amb una dotzena d'activitats en benefici d'aquesta iniciativa que enguany destina els recursos a la lluita contra el càncer. Propostes musicals, de màgia, de castells, esportives i artístiques són algunes de les activitats que des de l'Ajuntament, entitats, escoles i clubs esportius han organitzat per aquesta setmana, diumenge i també al llarg de la setmana vinent.

Com cada any TV3 organitza una marató televisiva per recollir fons i destinar-los a la investigació d'alguna malaltia. També és habitual que diverses entitats i institucions de la ciutat se sumin a aquest objectiu engegant activitats i així contribuir a la recollida de recursos.

Diumenge al matí els Castellers de Sant Cugat instal·laran una grua a la plaça d'Octavià perquè els assistents puguin experimentar la sensació que viu una enxaneta quan corona un castell. El mateix dia, però a la tarda, dos espectacles també s'afegeixen a la causa un de màgia, 'Enchanté', al Teatre-Auditori i un xou d'Els Marxosos del Vallès' a la Nau de Cultura de Valldoreix.

També diumenge, l'escola Santa Isabel celebra una jornada de portes obertes i a més ha organitzat un taller de pintura per a infants. Un altre centre educatiu de la ciutat, la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) organitza un dinar solidari dilluns de la setmana vinent.

L'esport santcugatenc també s'ha mobilitzat i proposa diversos actes per a aquesta jornada. D'una banda, el Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat ha preparat una cursa d'orientació que tindrà lloc per al parc de Collserola. La secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc proposa el Festival de Gimnàstica de Nadal. A més, l'Hort de l'Abat i Jardins del Paga-li Joan acolliran durant aquest diumenge diverses activitats recreatives i esportives. En l'àmbit esportiu, també participaran els treballadors d'Accenture Barcelona i la seva fundació que han programat partits de pàdel, una caminada, una cursa, partides d'escacs i un mercat solidari.

Una altra empresa amb seu a Sant Cugat que s'ha decidit per col·laborar ha estat Emagister amb un esmorzar solidari que tindrà lloc aquest dijous.

Dimarts vinent continuen les accions amb una Marató Còmica Solidària organitzada per Cómicos Solidarios.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.