L'Institut de la Infància enforteix els vincles familiars amb un tallers d'ecologia


Temes relacionats

L'Institut de la Infància organitza 'Econens', una jornada per a pares i fills (16/des/12)

'Petits! Grans! Llibres' canvia d'ubicació i aterra al Claustre del Monestir (15/mai/12)


  • Comparteix:

El taller de construcció ha creat una maqueta d'una ciutat imaginària

El taller de construcció ha creat una maqueta d'una ciutat imaginària

Ecologia i família s'han donat la mà aquest diumenge en l'activitat 'Econens', una proposta de l'Institut de la Infància que ha transmès valors com la sostenibilitat i el reciclatge a través de tallers i jocs per a tothom. La iniciativa ha convertit la Casa de Cultura en un espai de reutilització d'objectes on els participants han aportat joguines i roba que ja no fan servir. A més, 'Econens' ha unit grans i petits a través de tallers musicals, de construcció i de literatura amb l'ecologia com a punt en comú.

Bicicletes, joguines, roba i llibres s'han intercanviat aquest diumenge a la Casa de Cultura, on els participants han entregat aquells estris que ja no utilitzen i s'han endut a canvi altres objectes que els han agradat. Amb l'objectiu de transmetre valors ecològics i de sostenibilitat als més petits, 'Econens' ha comptat amb activitats de música per a nadons, un intercanvi de cromos i una lectura de contes per a totes les edats.

L'urbanisme també ha tingut un espai en la proposta a través d'un taller de construcció on els infants han creat la maqueta d'una ciutat imaginària amb materials reciclats. La coordinadora de la iniciativa, Laura Bendesky, ha posat èmfasi en la importància d'enfortir els vincles familiars a través d'activitats com la d'aquest diumenge.

Laura Bendesky

És una activitat per a nens amb les seves famílies. Volem que participin en els tallers a través de l'ecologia, fomentant el vincle familiar.


El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha assistit a la iniciaitva i l'ha lloat per la seva tasca de transmetre l'ecologia a través dels infants.

Joan Puigdomènech

La manera d'entrar els temes de medi ambient a les famílies és a través dels infants.


Els objectes que no s'hagin aprofitat en finalitzar l'activitat es lliuraran a la fundació Uniendo Esperanzas per equipar una casa d'acollida per a nadons de 0 a 18 mesos al Senegal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.