Acord entre la facultat Blanquerna i l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i Josep Maria Carbonell durant la signatura / Font: Localpress

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i Josep Maria Carbonell durant la signatura / Font: Localpress

El degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i expresident del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Josep Maria Carbonell, ha signat aquest dilluns un conveni amb l'Ajuntament en l'àmbit de la comunicació local. L'acord estableix la regulació de les pràctiques dels estudiants de la facultat Blanquerna en els mitjans públics de l'Ajuntament i de la seva àrea de comunicació corporativa.

El conveni normalitzarà el que ja ha estat una pràctica habitual entre la facultat Blanquerna, l'Ajuntament i els mitjans locals. Carbonell ha explicat a Cugat.cat que la novetat és que l'acord també també afectarà aquells mitjans de l'àrea de comunicació corporativa institucional.

Josep Maria Carbonell

El conveni normalitza el que ja ha estat una pràctica habitual des de fa més de 10 anys.


El degà ha reflexionat sobre els canvis que està patint l'àmbit de la comunicació, i ha dit que els mitjans tradicionals estan condemnats a patir una profunda transformació, però que, tot i la crisi, la comunicació sempre gaudirà d'una àmplia demanda de la societat. Carbonell també ha explicat que els mitjans identificats amb l'audiència i amb un perfil específic, com ara els locals, són la solució per al futur.

Josep Maria Carbonell

La comunicació local té un perfil molt específic, el de la proximitat.


Carbonell ha proposat com a solucions a la crisi de la comunicació una mirada més àmplia per part dels mitjans, la capacitat d'innovació a partir de la tecnologia, i una major permeabilitat pel que fa als canvis del món digital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.