Unes 8.000 persones llisquen per la pista de gel de Valldoreix durant el seu mes de funcionament


  • Comparteix:

Amb tota seguretat es repetirà l'hivern vinent.

Amb tota seguretat es repetirà l'hivern vinent.

Prop de 8.000 persones han passat al llarg d'aquest darrer mes per la pista de gel de Valldoreix. Des de l'EMD es fa una valoració molt positiva d'aquesta experiència ja que segons afirmen, ha estat un èxit social i també econòmic. És per això que l'equip de govern de l'Entitat es planteja repetir l'experiència el proper Nadal.

La idea de muntar una pista de gel a l'aire lliure a Valldoreix ha estat molt ben rebuda pels veïns del nostre municipi i dels municipis de l'entorn. Així ho demostren les prop de 8.000 persones que han passat per aquest espai des del 7 de desembre i fins el mateix dia de Reis.

Per a la vocal d'Esports de l'EMD, Mercedes Rojo, es pot afirmar que aquesta iniciativa ha estat no només un èxit social, sinó també econòmic.

Mercedes Rojo

La pista ha estat un èxit a nivell social, però també a nivell econòmic, cosa que era molt important.


La mateixa valoració l'han fet els propis patinadors que han volgut apropar-se fins a la pista verda de Valldoreix i gaudir d'aquesta proposta nadalenca. Entre els principals usuaris, cal destacar les famílies amb criatures petites, tot i que tampoc no hi ha faltat els grups de joves. En tot cas, sembla que la majoria han passat una bona estona, malgrat les caigudes i les dificultats pròpies d'aquest esport.

Usuaris de la pista

Està molt bé, trobo que és una iniciativa molt bona, i que sigui a l'aire lliure també està molt bé.


Davant d'aquesta bona resposta, que fins i tot ha superat les expectatives dels propis organitzadors, des de l'Entitat es plantegen repetir l'experiència de cara al proper Nadal. Mercedes Rojo.

Mercedes Rojo

Hem arribat a les 8.000 persones, i era una xifra molt alta que ens havíem marcat però com una fita molt difícil. En prinicpi, l'any que ve ho repetirem.


gerent de l'empresa Team Partner, que gestionarà la pìsta, aquest és un esport que té molt d'èxit entre els més petits.



Recordem que la pista de gel ha estat una iniciativa del nou equip de govern de Valldoreix, amb la voluntat d'oferir una alternativa lúdica diferent a les vacances de Nadal.
Aquest equipament, que ha gestionat l'empresa Team Partner, ha costat uns 42.000 euros, dels quals l'EMD espera haver de costejar finalment només un 30%, mentre que la resta es pugui finançar amb la venda d'entrades i els diferents patrocinis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.