L'Ajuntament, a l'espera del 'sí' del CMSC per traslladar la Policia Local


Temes relacionats

El Club Muntanyenc estudia traslladar-se al carrer Sant Bartomeu (20/des/12)

El trasllat del CMSC, pendent de la propera assemblea del club (18/des/12)

El CMSC negocia amb l'Ajuntament traslladar-se a la seu de la Policia Local ( 6/jul/12)


  • Comparteix:

Exterior de l'actual seu del club / Font: CMSC

Exterior de l'actual seu del club / Font: CMSC

L'equip de govern confirma que ja ha fet una proposta econòmica al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) per adquirir les instal·lacions de la seu l'entitat de la plaça de la Vila, tot i que no ha volgut revelar la xifra. Si l'assemblea de l'entitat l'accepta, les dependències de la Policia Local es traslladaran durant l'any vinent al local adjacent al consistori. Si la proposta és rebutjada, cercaran alternatives per reubicar el cos.

Després de mesos de converses, l'entitat ja té una oferta de l'Ajuntament per comprar la seva seu, a tocar de les dependències municipals, tal com s'ha explicat aquest dilluns als membres de l'entitat en assemblea. La intenció de l'equip de govern és, segons Puigneró, ubicar la comissaria de la Policia Local en aquest edifici per complir amb el compromís de millorar les condicions laborals dels agents del cos.

Jordi Puigneró

És un compromís polític i laboral. Actualment els agents del cos no tenen les condicions adequades. Aquesta és una oportunitat per al club i per a nosaltres.


Si prospera aquesta opció, el local s'haurà d'adaptar a les necessitats de la nova activitat i, per tant, s'hi hauran de fer obres. Puigneró no ha volgut aventurar un calendari del trasllat però ha assegurat a Cugat.cat que la intenció és que tingui lloc durant el 2013.

El responsable de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia ha assegurat que, en cas que el club rebutgi la proposta, es descartarà aquesta opció i es començaran a estudiar altres emplaçaments per allotjar la nova comissaria.

Jordi Puigneró

Si el Muntanyenc no ratifica la proposta nosaltres ens plantejarem altres vies. Entendríem aquesta via com esgotada i optaríem per altres ubicacions.


L'assemblea del Club Muntanyenc que ha de decidir si s'accepta aquesta opció se celebrarà al gener. Aquest dilluns, l'entitat ha donat a conèixer la situació als membres de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.