Els Reis Mags d'Orient arribaran als districtes en helicòpter, tren i cavall


Temes relacionats

La cavalcada dels Reis arriba al centre de Sant Cugat plena de sorpreses (24/des/12)


  • Comparteix:

El rei Melcior durant la cavalcada / Font: Localpress

El rei Melcior durant la cavalcada / Font: Localpress

Els Reis Mags d'Orient arribaran també als districtes en transport públic, en helicòpter i en cavall per recollir totes les cartes dels nens i nenes. A un quart de sis de la tarda, el tren dels reis arribarà a la Floresta per portar la il·lusió als infants del territori. A la mateixa hora, l'helicòpter reial aterrarà al camp de futbol del Mira-sol. A les Planes, els Reis Mags hi arribaran a cavall i començaran el recorregut per arribar a Ca l'Avi.

La Floresta rebrà a un quart de sis de la tarda el tren que porta als Reis Mags al barri. Un cop allà, començaran el recorregut pels carrers del districte que finalitzarà al Casino. Serà aquí, a dos quarts de vuit del vespre, on els infants podran fer entrega de les seves peticions. La membre de l'entitat organitzadora SomFesta, Conxi Romeva, ha explicat a Cugat.cat que tots els caramels i xocolata que es reparteixin entre els infants seran sense gluten.

Conxi Romera

Ja fa dos anys que tenim present el tema dels caramels sense gluten.


A Mira-sol, Ses Majestats hi arribaran via aèria. Un helicòpter traslladarà als Reis al camp de futbol del Mira-sol a un quart de sis de la tarda. Allà emprendran el trajecte fent aturades a diversos punts del barri, entre ells l'església de Sant Joan Baptista, fins arribar al Casal. Un cop allà, els infants podran entregar les cartes a Ses Majestats i prendre una xocolata calenta. La proposta d'enguany torna a estar organitzada per l'Associació de Veïns de Mas Gener.

A les Planes, els Reis hi arribaran a cavall. A la plaça de la Creu d'en Blau faran la seva presentació per a tots els nens, i aquí arrencarà la comitiva que desfilarà pels carrers de les Planes fins a Ca l'Avi, on es farà una xocolatada. La membre de l'organització de la cavalcada, Begoña Paradeda, ha explicat a Cugat.cat que el recorregut començarà a la plaça de la Creu d'en Blau.

Begoña Paradeda

A la plaça de la Creu d'en Blau els Reis Mags faran el seu parlament.


La rua està organitzada per la Comissió de Festes de les Planes amb la col·laboració de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.