La Policia Local controla el tràfic d'articles nadalencs


Temes relacionats

Policia Local engega el dispositiu 'Neula i tió' aquest cap de setmana (12/des/12)

La Policia intervé prop de 150 articles de botigues que incomplien la normativa durant el Nadal ( 9/gen/12)


  • Comparteix:

L'operació vol certificar la seguretat per al consumidor / Font: Localpress

L'operació vol certificar la seguretat per al consumidor / Font: Localpress

La Policia Local ha iniciat el dispositiu 'Neula i Tió', que té com a objectiu el control de l'etiquetatge i el compliment de la normativa dels articles que es posen a la venda durant la campanya nadalenca. L'operació policial, que està vigent des de la segona setmana d'aquest mes fins la segona de gener, controlarà els articles que no estiguin correctament etiquetats i que puguin significar un perill per als més menuts.

Les passades festes, i gràcies a l'operació policial, es van retirar prop de 150 articles d'un total de cinc establiments locals. L'agent de la Policia Local Albert Gambús ha explicat al Magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM) que tot i les xifres de l'any passat, el volum d'objectes que s'intercepten cada cop és menor.

Albert Gambús

Les botigues i els majoristes estan més conscienciats


Gambús ha remarcat la necessitat que les etiquetes presentin tota la informació necessària i estiguin escrites en català o en castellà, per tal d'evitar fer un ús incorrecte dels articles. Més enllà de les joguines, que són la font principal de risc, l'agent de la Policia Local també ha recomanat precaució a l'hora de comprar productes d'electrònica com ara llums nadalenques, tubs de LED o figures que s'endollen al corrent.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.