La tradició del pessebre, atracció de la nova plaça de Barcelona


Temes relacionats

La remodelada plaça de Barcelona manté la tradició amb el pessebre ( 3/des/12)

Decapitada la Mare de Déu del pessebre de la plaça de Barcelona (28/des/10)


  • Comparteix:

Imatge del pessebre que llueix a la nova plaça

Imatge del pessebre que llueix a la nova plaça

Els santcugatencs ja poden visitar el pessebre de la plaça de Barcelona, que enguany estrena escenari renovat després de la remodelació de la plaça. El pessebre, que es podrà veure fins a finals de Nadal, mostra el naixement de Jesús amb una ornamentació vegetal i formada per les figures habituals: la Verge Maria, sant Josep, un pastor i els tres Reis Mags. Els veïns de la plaça s'emportaran la figura de Jesús per evitar actes incívics.

Els santcugatencs s'han acostat aquesta tarda fins la plaça Barcelona per veure la inauguració del pessebre i les nadales dels nens de la ciutat. Les figures han estrenat aquest any una renovada plaça després de conviure amb les obres l'any anterior. Durant l'acte d'inauguració més de 300 nens i nenes d'edats compreses entre els tres i els 13 anys han pujat a l'escenari de la plaça.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que la remodelació de la plaça atorga novament a la ciutat 'una imatge tradicional de poble' que s'ha volgut preservar després de les obres. Conesa també ha expressat l'interès de l'Ajuntament perquè la plaça sigui un dels llocs emblemàtics de Sant Cugat.

Mercè Conesa

Volem que la plaça de Barcelona sigui un dels espais més emblemàtics de la ciutat.


L'alcaldessa també ha fet una crida al respecte i el civisme de les figures del pessebre i ha agraït els veïns la col·laboració per emportar-se cada nit la figura de Jesús per evitar actes d'incivisme com en anys anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.