Els amics de Ramon Barnils parlaran del periodista en un nou llibre i documental


Temes relacionats

El Grup Barnils engega una col·lecció de llibres d'actualitat periodística (19/oct/12)

Ramon Barnils, l'home inaprehensible (25/mai/12)

L'homenatge a Barnils evidencia que la crisi de les empreses de comunicació exigeix cercar nous models periodístics (14/mai/12)


  • Comparteix:

Moment de l'acord entre Ton Barnils i David Bassa / Font: Grup Periodistes Ramon Barnils

Moment de l'acord entre Ton Barnils i David Bassa / Font: Grup Periodistes Ramon Barnils

El Grup de Periodistes Ramon Barnils (GPRB) i Edicions DAU han signat un acord de col·laboració per publicar un llibre i un documental sobre el desaparegut periodista santcugatenc. El llibre es confeccionarà a partir d'entrevistes a amics i personalitats de l'entorn de Barnils, mentre que el documental serà un treball més intimista. Tant el llibre com el documental sortiran a la llum, conjuntament, per Sant Jordi i amb la col·laboració de la Generalitat, la Diputació, TV3, TVE, Catalunya Ràdio i el Col·legi de periodistes.

La periodista Laia Altarriba coordina el llibre i documental sobre Ramon Barnils. El llibre s'elaborarà a partir d'entrevistes a personalitats i amics del periodista que donaran una visió polièdrica del comunicador. El documental, en canvi, serà un retrat intimista del Ramon Barnils menys conegut.

Edicions DAU i Grup Ramon Barnils s'han unit en aquesta aventura. Edicions DAU és una editorial independent creada pel fill de Barnils, Ton, que centra el seu catàleg en narrativa de no ficció, periodisme i història. El Grup Barnils, de la seva banda, té l'objectiu de recuperar la dimensió periodística d'aquest santcugatenc que va dir que, en periodisme, 'l'important és repreguntar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.