Cugat.cat treu una nova aplicació de ràdio per a mòbils


  • Comparteix:

Captura de l'aplicació

Captura de l'aplicació

Cugat.cat posa a disposició dels santcugatencs una nova aplicació per escoltar la ràdio a través dels dispositius mòbils. L'aplicació, que ja es pot descarregar gratuïtament a l'Apple Store, permet escoltar les emissions del 91.5 FM i consultar les notícies d'última hora, a més de seguir les actualitzacions de Cugat.cat al Facebook.

La novetat s'emmarca en l'estratègia de Cugat.cat per adaptar tot el seu contingut a les noves plataformes de distribució. La nova aplicació, d'ús molt intuïtiu, ha estat desenvolupada per l'empresa GCO Telecom en col·laboració amb Cugat.cat i ja es pot descarregar a l'Apple Store. De moment es pot fer servir, per tant, des de telèfons iPhone i tauletes iPad, però pròximament estarà disponible també per a mòbils amb sistema Android.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, afirma que es tracta d'una nova manera senzilla i intuïtiva per fer arribar els continguts del grup de comunicació multimèdia a la ciutadania.

Miquel Herrada

És una aplicació molt fàcil d'utilitzar, és molt intuïtiva. És una nova finestra perquè els nostres continguts siguin més accessibles.


Aquest és un pas més de Cugat.cat en l'aposta per la innovació que segueix la creació de la televisió en línia Cugat tv, per a ordinadors i per a televisors a través del descodificador InOut TV. Ara, amb aquesta nova aplicació ja es pot accedir des dels telèfons intel·ligents a tots els continguts del portal que aquest estiu ha renovat també la web amb un nou disseny més àgil i entenedor. El nou portal dóna més força als continguts multimèdia i a la informació de proximitat per als barris i districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.