Els nens de la ciutat interroguen Conesa en l'entrevista de Cugat.cat


  • Comparteix:

Mercè Conesa, durant l'entrevista amb els nens

Mercè Conesa, durant l'entrevista amb els nens

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha respost aquest dilluns les preguntes d'una quinzena de nens i nenes que han participat a l'entrevista que ha organitzat Cugat.cat a la Casa de Cultura. Els participants s'han interessat per l'estat dels parcs de la ciutat, pels accessos a les escoles municipals, per la situació dels pavellons i per com Conesa compatibilitza la tasca política amb la vida familiar.



La Casa de Cultura ha acollit l'entrevista de l'alcaldessa amb els infants de la ciutat que anualment organitza Cugat.cat per aquestes dates. 'Quan vas decidir ser alcaldessa?', 'com es pot ser alcaldessa, vicepresidente de la Diputació i mare?', 'què es pot fer amb la gent que no recull les caques de gos?' són algunes de les preguntes que han fet la quinzena de nens que ha participat a l'entrevista amb Mercè Conesa.

Sobre la conciliació familiar, l'alcaldessa ha explicat que tot i els seus càrrecs a l'Ajuntament i a la Diputació reserva una tarda a la setmana per dedicar-la a la família.

Mercè Conesa

És difícil. Però des del principi vaig dir que volia dedicar una tarda a la setmana a la família i així ho faig.


Una altra qüestió ha estat sobre la seva decisió d'acceptar el càrrec d'alcaldessa. En aquest sentit, ha assenyalat que va ser difícil decidir-se però que la seva trajectòria com a regidora la va animar a assumir més responsabilitats.

Mercè Conesa

Em va costar decidir-me, mai hauria pensat que seria alcaldessa. Com a regidora m'agradava tirar endavant projectes per a la ciutat.


L'espai ha estat presentat pels conductors del magazín 'Sant Cugat a fons', Sergi Alemany i Sergio Morales. Les imatges de l'entrevista es poden veure a Cugat tv, al canal Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.