StC estima la davallada de les vendes durant el 2012 per sota del 10%


  • Comparteix:

Les compres s'animen per a la campanya de Nadal

Les compres s'animen per a la campanya de Nadal

Les vendes dels comerciants locals han caigut menys d'un 10% durant el 2012, segons les primeres estimacions de l'associació Sant Cugat Comerç (StC). L'agrupació valora que la davallada de les vendes ha estat menor a Sant Cugat que a altres indrets de Catalunya, on se situa entre el 10 i el 15%. A més, la campanya de Nadal ha ajudat a recuperar part de la facturació, tot i que la percepció dels comerciants és que es no es podrà salvar tot l'any amb les darreres setmanes.

La campanya de Nadal de l'associació Sant Cugat Comerç arriba al seu equador amb bons resultats per a les vendes. La presidenta de StC, Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que de moment la percepció dels comerciants és bona, tot i que el 2012 ha estat protagonitzat per la caiguda de les vendes.

Maite Pérez

Aquesta última setmana hi ha hagut força moviment, però el comentari global és que una setmana no ho arregla. L'any ha sigut fluix.


L'associació ha organitzat aquest Nadal diverses iniciatives per dinamitzar el comerç. És el cas de la 'Fàbrica dels Somnis', amb la qual els comerciants sortegen tres vals de 1.000 euros per efectuar compres als establiments de l'associació . Pérez ha explicat que amb aquesta proposta estan aconseguint que molts santcugatencs es quedin a la ciutat per fer les seves compres nadalenques.

De fet, aquesta campanya de Nadal està ajudant a salvar un any difícil per als comerciants. Pérez ha avançat que, segons les primeres estimacions, les vendes durant el 2012 han caigut per sota del 10%, una xifra inferior a la d'altres punts del territori català.

Maite Pérez

Tinc la percepció que a Sant Cugat la davallada no és tan gran. La davallada se situa en altres llocs entre el 10 i el 15%


Ja després de Reis, l'associació encetarà la campanya de rebaixes, amb la qual esperen reactivar també les vendes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.