Talls de trànsit per la Sant Silvestre


Temes relacionats

La Sant Silvestre supera d'un 20% les inscripcions del novembre passat (22/nov/12)

Sant Cugat acollirà la Cursa Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat (28/mai/10)


  • Comparteix:

La Sant Silvestre comportarà talls de trànsit

La Sant Silvestre comportarà talls de trànsit

La 14a Cursa de Sant Silvestre comportarà afectacions en el trànsit i en el transport urbà el darrer dia de l'any. Els talls de trànsit tindran lloc entre dos quarts de sis i un quart de vuit de la tarda. Els carrers per on passa el recorregut s'aniran tallant i reobrint en funció del pas dels corredors per intentar minimitzar les afectacions

La cursa, amb sortida a la plaça Vitòria dels Àngels i arribada a la Rambla Celler, té un circuit de 10 quilòmetres. A partir de dos quarts de sis de la tarda, els corredors passaran per les següents vies: avinguda de les Corts Catalanes, carrer de Pau Casals, Rambla del Celler, avinguda de Cerdanyola, carrer de la Creu, avinguda Francesc Macià, carrer de la Torre, carrer Santiago Rusiñol, avinguda de Lluís Companys, camí de Can Gatxet, camí de Rovira i Virgili, carrer de Jaume I, carrer Villà, passeig de Can Mora, Rambla de Rivera, Rambla de Ribatallada, carrer Francesc Moragas i Rambla del Celler.

Les inscripcions estaran obertes fins al 28 de desembre i es poden fer a través d'Internet i presencialment a les botigues Running. L'objectiu és arribar als 3.500 corredors i només queden 480 dorsals.

L'organització recomana als participants fer la recollida de dorsals diumenge 30 per evitar cues el dia de la cursa i evitar problemes amb les samarretes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.