Vuit candidatures opten als Premis Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Els santcugatencs ja poden donar suport a les candidatures dels Premis Ciutat de Sant Cugat (11/nov/12)

SxI, Geganters, CVSC i Trade Center, candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat (11/nov/12)


  • Comparteix:

Les vuit candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat

Les vuit candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat

Vuit candidatures opten fins ara als Premis Ciutat de Sant Cugat. Es tracta de Sant Cugat per la Independència (SxI), Geganters de Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) i Sant Cugat Trade Center, a les quals s'han afegit Mercè Alejo, Rogeli Padró, els voluntaris de Protecció Civil i StQlímpics. El període de votacions està obert fins el 24 de febrer.

Mercè Alejo és exdirectora de l'escola Collserola i ha estat seleccionada pels seus 28 anys al centre, on ha treballat en la creació de valors de cohesió al barri.

En el cas de StQlímpics, la candidatura destaca el treball de les entitats organitzadores d'aquests campionats esportius per a persones amb discapacitat intel·lectual per fomentar un estil de vida actiu i saludable, augmentar l'autoestima i sensibilitzar la ciutadania.

'Conte contat a Sant Cugat', un recopilatori d'històries amb la ciutat com a punt en comú, és el motiu de la selecció de Rogeli Padró als Premis Ciutat de Sant Cugat.

Als guardons també opta l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil pels seus 25 anys al servei del municipi.

Aquestes candidatures s'afegeixen a les ja conegudes de Sant Cugat per la Independència (SxI), Geganters de Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) i Sant Cugat Trade Center.

Cugat.cat, al carrer Plana de l'Hospital 12-14, és una de les seus on es poden formalitzar les votacions. També es poden fer a través del web Santcugat.cat/premis.

La cerimònia d'entrega dels guardons, que compta amb el patrocini d'Autocugat i el suport de Cugat.cat i el setmanari 'Tot Sant Cugat', tindrà lloc l'11 de març al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.