Una conferència acostarà els santcugatencs a la gran nevada del 1962


Temes relacionats

Reviu la gran nevada del Nadal de 1962 amb un vídeo especial (24/des/12)


  • Comparteix:

Imatge de la nevada a Sant Cugat / Font: Arxiu Municipal

Imatge de la nevada a Sant Cugat / Font: Arxiu Municipal

El Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) proposa una conferència sobre la gran nevada que la ciutat va viure el 1962. L'historiador Domènech Miquel serà l'encarregat de conduir la xerrada, que tindrà lloc el proper 22 de gener a dos quarts de vuit del vespre. La conferència coincideix amb la publicació d'un monogràfic sobre aquest episodi a la revista Vallesos, de la qual Miquel és col·laborador.

Enguany, se celebra el 50è aniversari d'aquesta nevada, que ha estat històrica per a la ciutat i la comarca. De fet, en el transcurs de la conferència es presentarà als assistents un document audiovisual gravat per un aficionat santcugatenc durant aquells dies. En aquest testimoni visual es recull l'esquiada que el CMSC va organitzar al camp de golf de la ciutat.

Ara i després de 50 anys, l'entitat rememora la nevada amb aquesta conferència que tindrà lloc el dimarts 22 de gener a dos quarts de vuit del vespre a la seu del CMSC i a càrrec de l'historiador Domènech Miquel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.