L'Ateneu de Valldoreix ofereix una àmplia oferta de cursos i tallers aquest trimestre


  • Comparteix:

Iniciació a la fotografia, dansa del ventre o restauració de mobles són algunes de les propostes que ofereix per aquest trimestre l'Ateneu de Valldoreix. Les inscripcions poden fer-se a la seu d'aquesta entitat fins a finals de gener, data en què començaran els cursos.

Per segon trimestre consecutiu, l'Ateneu de Valldoreix ofereix una àmplia varietat de cursos i tallers amb l'objectiu de donar alternatives de lleure als veïns del nostre municipi. Entre les activitats previstes per als mesos de gener, febrer i març, destaquen els tallers de restauració de mobles o d'escultura amb terractoa, un d'iniciació a la fotografia o un de conversa en anglès.
Tampoc no hi faltaran propostes com el dibuix artístic per totes les edats, els grups de lectura o un curs de risoteràpia, entre d'altres.
La responsable d'aquest espai, Agnès Pros, explica que s'ha seguit la mateixa línia de programació que en els altres dos ateneus de Sant Cugat.

Agnès Pros

La línia és la mateixa que en els altres dos ateneus, amb cursos molt variats.


Tot i que les propostes són pensades per cobrir les diferents franges d'edat, Pros ha explicat que en el cas de Valldoreix hi ha sobretot un públic adult. Tot i això, es tracta d'una iniciativa molt nova a Valldoreix i els organitzadors esperen que l'èxit d'alguns tallers es vagi extenent i consolidant.

Agnès Pros

L'èxit dels tallers és molt variable. Encara és l'inici ja que fa molt poc que funciona aquest Ateneu.


Les inscripcions als diferents tallers s'allargaran fins a finals de mes. Tot i que per inscriure's a l'Ateneu de Valldoreix cal acostar-se fins aquesta seu, la informació sobre els tallers i activitats de l'Ateneu pot consultar-se en qualsevol dels tres centres que té aquesta entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.