La carrossa de Creu Roja guanya els 400 euros del concurs de la cavalcada 2004


  • Comparteix:

Sis carrosses participaven al concurs.

Sis carrosses participaven al concurs.

Creu Roja Sant Cugat ha estat la guanyadora del primer premi del Concurs de Carrosses de Reis, dotat en 400 euros. D'aquesta manera, els organitzadors, la Penya Regalèssia i els Amics del Futbol, han volgut premiar l'originalitat de la carrossa de l'ONG local, que participa des de fa deu anys en la iniciativa.

Els membres del jurat han decidit, per unanimitat, atorgar el primer premi del concurs a la carrossa de Creu Roja. El vehicle de l'ONG santcugatenca representava el Monestir de Sant Cugat i, a més, portava un Mickey Mouse per commemorar el 75è aniversari del popular personatge creat per Walt Disney.

Aquesta és la primera vegada que l'entitat guanya el concurs després de participar des de fa deu anys en la iniciativa. El coordinador de Creu Roja, Xavier Royo, ha remarcat que el premi és un reconeixement a la vintena de voluntaris que han confeccionat la carrossa:

Xavier Royo

Estem contents sobretot per l'esforç dels voluntaris que han confeccionat la carrossa


Els organitzadors han agraït la col·laboració i la implicació de les entitats participants en la cavalcada de reis. Josep Pros, membre de l'organització, s'ha mostrat molt satisfet de l'èxit de la festa:

Josep Pros

Estem molt contents de la quantitat de gent que ha participat en aquesta edició de la cavalcada.


El jurat ha atorgat el segon premi del concurs a l'escola bressol La Mainada, mentre que la Penya Blaugrana i el Tot Sant Cugat s'han emportat el tercer i quart guardó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.