La PAH adapta les tradicionals nadales per protestar contra els desnonaments


Temes relacionats

El Casal Popular la Guitza es queda petit per als afectats per la Hipoteca (12/des/12)

La PAH de Sant Cugat aconsegueix la primera dació en pagament (27/nov/12)

L'Ajuntament rebat les crítiques de la PAH amb números (27/nov/12)

La PAH veu amb escepticisme el pacte contra els desnonaments (12/nov/12)


  • Comparteix:

La PAH local s'ha manifestat pels carrers de la nostra ciutat

La PAH local s'ha manifestat pels carrers de la nostra ciutat

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha aprofitat les festes nadalenques per manifestar-se a la ciutat en contra dels desnonaments que dia a dia es produeixen a Catalunya. Una cinquantena de persones ha recorregut els carrers de Sant Cugat on s'han aturat davant d'establiments i entitats bancàries per cantar nadales reivindicatives i versionades pels membres del cor 'Cantem les 40'.

Una cercavila reivindicativa organitzada per la PAH de la ciutat i Arran Sant Cugat ha reunit un Pare Noel, uns Reis d'Orient acompanyats dels seus patges, a més d'una verge Maria i un sant Josep que han protestat a la ciutat pels desnonaments que es duen a terme cada dia al país. Amb el lema 'Dels desnonaments no se n'escapa ni 'Cristo'' l'entitat s'ha reivindicat per aconseguir l'aturada immediata dels desnonaments, la dació en pagament amb liquidació total del deute i amb efecte retroactiu, així com promoure el lloguer social.

El membre de la PAH de Sant Cugat Marco Simarro ha destacat que han aprofitat les festes nadalenques per fer una protesta diferent i més cridanera.

Marco Simarro

Aprofitant els dies nadalencs volem fer una versió més satírica i fer un pessebre desnonat per explicar el que està passant.


La manifestació ha finalitzat a la plaça dels Quatre Cantons amb una ocupació simbòlica de l'oficina de 'la Caixa' situada en aquest punt de la ciutat i on han representat la tradicional escena de pessebre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.