Els artesans inicien la Fira de Reis amb esperança continguda


Temes relacionats

Els santcugatencs omplen la plaça del Rei en el primer dia de la Fira de Reis ( 2/gen/12)


  • Comparteix:

Els firaires que participen en l'edició d'enguany de la Fira d'Artesans de Reis, que ha arrencat aquest dimecres, encaren aquests dies amb optimisme moderat i amb la confiança que les vendes augmentin a mesura que s'acosti la nit de Reis. La plaça del Rei acull fins dissabte prop d'una norantena de paradetes que ofereixen principalment menjar, bijuteria i articles de roba. La fira acull artesans de tot Catalunya i de la ciutat, tot i que aquest és el primer any en què els firaires santcugatencs paguen el mateix que la resta per tenir una paradeta.

Artesans de la ciutat i de la resta de Catalunya ofereixen des d'aquest dimecres i fins dissabte els seus productes artesanals a la plaça del Rei, entre els quals destaquen els articles de bijuteria i roba, a més de creps, pa, formatge i altres productes alimentaris. El primer dia de fira ha comptat amb un considerable nombre de visitants. Malgrat això, la majoria d'artesans enquestats per Cugat.cat consideren que el dia ha estat fluix en vendes, tot i que mantenen l'optimisme de cara als últims dies.

Artesans

El dissabte serà el dia més fort. / Esperem que aquest any la gent s'animi a sortir. / Tenim l'esperança que la gent respongui.


La Fira d'Artesans de Reis és una de les tradicions nadalenques més arrelades la ciutat. Un fet conegut pels visitants enquestats per Cugat.cat, que han acudit a la fira per veure les novetats d'enguany i fer alguna compra de cara al dia de Reis.

Visitants

Aprofitem aquests dies i si veiem alguna cosa interessant la comprarem. / Hi ha coses molt curioses. / Cada any vinc a donar una volta per la fira.


A diferència de l'edició de l'any passat, que va comptar amb només 60 establiments per evitar aglomeracions, la fira del 2013 acull prop de 90 paradetes gràcies a la nova redistribució, més austera que els anys anteriors.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.