L'església del Monestir s'omple de gom a gom per acomiadar Rosa Vila


Temes relacionats

Mor Rosa Vila i Xercavins, una de les fundadores de Bastoners ( 4/gen/13)


  • Comparteix:

La cerimònia ha tingut lloc a l'església del Monestir

La cerimònia ha tingut lloc a l'església del Monestir

L'església del Monestir s'ha omplert de santcugatencs per donar l'últim adéu aquest divendres a Rosa Vila i Xercavins, que va ser una de les fundadores dels Bastoners i col·laboradora de la Cavalcada de Reis. Vila ha mort aquest dijous a l'edat de 88 anys. Una important representació del teixit social i associatiu santcugatenc ha assistit al funeral, que també ha comptat amb la presència del tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Josep Romero.

Una cerimònia multitudinària, amb la presència de membres de les diverses entitats folklòriques santcugatenques, ha acomiadat aquest divendres Rosa Vila i Xercavins. Vídua d'un dels membres fundadors de la Penya Regalèssia, Josep Pros, Rosa Vila participava activament de les activitats d'aquesta entitat. Alguns dels assistents en la cerimònia han definit Vila com una dona 'lluitadora', 'gentil' i 'molt generosa'.

Assistents

Ha sigut una persona lluitadora i valenta. / Una de les primeres persones que vaig conèixer. / Era persona estupenda . / Tenia gran gentilesa.


En la cerimònia de comiat, que ha destacat pel seu caràcter emotiu i familiar, s'ha homenatjat la implicació de Rosa Vila en les activitats de la Penya Regalèssia i en altres entitats de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.