Cinquè aniversari del nou portal multimèdia Cugat.cat


Temes relacionats

Cugat.cat es presenta a la ciutadania amb l'estrena de noves seccions (23/gen/08)

Neix Cugat.cat, un nou portal multimèdia al servei de Sant Cugat ( 7/gen/08)

El vídeo i una nova interfície, principals novetats de Cugat.cat ( 7/gen/08)

Personalitats de la ciutat donen la benvinguda a Cugat.cat ( 7/gen/08)


  • Comparteix:

Avui fa cinc anys que es va crear el nou diari electrònic Cugat.cat

Avui fa cinc anys que es va crear el nou diari electrònic Cugat.cat

Avui fa cinc anys que es va crear el nou diari electrònic Cugat.cat, nascut de la fusió a la xarxa de tots els productes comunicatius de l'Organisme Autònom de Comunicació i Informació (OAMCIC) de l'Ajuntament. El nou portal, que fusionava les webs de Ràdio Sant Cugat i d'Esport en Marxa, ha anat evolucionant fins convertir-se en líder local dels mitjans digitals en català, amb 35.000 usuaris únics mensuals.

El nou portal Cugat.cat es va presentar en societat el gener del 2008 amb un acte al Casal de Joves TorreBlanca que va aplegar representants del món cultural, associatiu i polític de la ciutat. Amb una nova marca, i coincidint amb el cinquè aniversari de l'entrada a Internet, el nou portal potenciava el contingut multimèdia i incorporava noves funcionalitats, com els comentaris a les notícies, l'enquesta d'opinió, l'agenda i la ràdio a la carta.

Un any més tard, el 2009, Cugat.cat va incorporar una altra novetat, la televisió online Cugat tv, amb 12 programes temàtics per donar cobertura audiovisual a tota l'activitat de Sant Cugat. L'evolució del mitjà va seguir el 2011, amb les aplicacions mòbils i l'entrada a la televisió connectada, i han culminat el 2012, coincidint amb el 30è aniversari de l'inici d'emissions de Ràdio Sant Cugat, presentant un nou disseny del diari electrònic.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, destaca que la innovació és una prioritat al grup de comunicació municipal.

Miquel Herrada

Fa cinc anys vam obrir la porta de la comunicació multimèdia, que ens ha portat a ser una referència en innovació. Vull donar les gràcies als que ho han fet possible.


Amb 35.000 usuaris únics mensuals, Cugat.cat és avui el líder local del rànquing de mitjans digitals en català que elabora OJD/Nielsen. L'audiència del grup a la xarxa ha crescut un 400% en els últims quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.