Els carrers de Valldoreix s'omplen d'il·lusió en l'arribada dels Reis d'Orient


  • Comparteix:

Els Reis han desfilat en carruatge a Valldoreix

Els Reis han desfilat en carruatge a Valldoreix

Els veïns de Valldoreix han omplert els carrers del territori per rebre Ses Majestats, que han encetat la cavalcada des del Casal de Cultura. Enguany, és la segona vegada que l'EMD organitza la Cavalcada per a Tothom per tal que cap nen de Valldoreix es quedi sense veure els Reis d'Orient en la nit més esperada pels menuts. Les carrosses de l'AMPA de l'escola Ferran i Clua i la del Club Esportiu Valldoreix han estat les guanyadores del concurs de la cavalcada.



La cavalcada ha estat formada per 14 carrosses que han encapçalat les motocicletes de Harley-Davidson. Els Reis d'Orient han passejat pel territori en carruatge i acompanyats per diverses entitats i col·lectius de Valldoreix, que també han format part de la comitiva reial.

La rua ha volgut fer partícip tothom. Els Reis d'Orient han visitat en la seva estada al territori totes aquelles persones que per motius de mobilitat o salut no han pogut seguir la cavalcada. En el seu recorregut, Ses Majestats també han fet parada a l'església de l'Assumpció per fer l'ofrena al nen Jesús.

Milers de valldoreixencs han seguit la cavalcada del territori, on els més petits han estat protagonistes de la il·lusió i la màgia d'aquesta festa que també ha comptat amb activitats.

Participants

El Baltasar perquè té barba. / Per veure els reis i donar la carta. / Perquè em reuneixo amb la família i m'agrada. / Perquè m'agrada agafar les xuxes i fer les activitats.


De la seva banda, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha aprofitat la visita de Ses Majestats per demanar que les obres de soterrament de les torres d'alta tensió acabin aquest 2013.

Josep Puig

El 2012 s'ha començat l'obra i esperem que el 2013 s'acabi. A veure si pot ser abans de l'estiu.


Enguany, les carrosses 'Dimonis' de l'AMPA de l'escola Ferran i Clua i 'Caramels' del Club Esportiu Valldoreix han estat les guanyadores del primer premi del concurs de la cavalcada. A més, la carrossa 'Estrella' de l'empresa Valldoreix Construccions Fertres s'ha endut el tercer guardó. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, també ha estat present a la cavalcada del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.