Una carta-bomba amb segell de Sant Cugat explota a una oficina de Madrid


  • Comparteix:

Edifici de Correus a la nostra ciutat

Edifici de Correus a la nostra ciutat

Una carta-bomba dirigida a un sacerdot d'Alcobendas ha explotat en una oficina de Correus de Madrid mentre una treballadora l'estava manipulant. La carta tenia com a remitent l'arquebisbat i el carrer Bailén de Madrid, però el segell correponia a Sant Cugat. L'explosió de la missiva ha provocat ferides molt lleus a la treballadora.

Els fets van succeir dijous passat al matí, quan una carta d'uns 30 centímetres i amb una pila de 12 volts va explotar mentre era manipulada per una treballadora d'una oficina de Correus de Madrid, segons ha informat Europa Press. La missiva tenia com a destinatari un sacerdot del col·legi Highlands d'Alcobendas i com a remitent l'arquebisbat i el carrer Bailén número 8, tot i que segell corresponia a Sant Cugat.

Després de la deflagració de la bomba, un equip de Tedax va analitzar la carta i va trobar restes de pólvora a l'interior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.