Els premis de la rifa de Reis esquiven Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment del sorteig / Font: La Vanguardia

Moment del sorteig / Font: La Vanguardia

La rifa de Reis ha passat de llarg aquest any a Sant Cugat, tal com ja ho va fer el sorteig de Nadal. El primer premi, el 30.875, tampoc s'ha venut a Catalunya, mentre que el segon ha tocat poblacions catalanes com Figueres, Sant Andreu de la Barca i Badalona, on s'ha venut parcialment el 46.674. Aquesta és la primera vegada que els premis tributen a Hisenda.

El sorteig de Reis ha repartit enguany 840 milions d'euros en premis, tot i que Sant Cugat s'ha quedat fora del repartiment, ja que els números afortunats no s'han venut a les administracions locals. En canvi, municipis catalans com Figueres, Sant Andreu de la Barca i Badalona han repartit part del segon premi. També s'ha venut part dels tercers premis a municipis catalans com Sant Feliu de Llobregat, Sant Celoni i Barcelona.

El primer premi de la rifa de Reis està dotat amb dos milions d'euros per sèrie; el segon, amb un milió, i, finalment, hi ha 12 premis de 14.000 euros per sèrie. Enguany, però, per primera vegada els premis han de tributar a Hisenda, que deduirà el 20% de tots els premis superiors a 2.500 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.