La PAH aconsegueix 2.300 signatures per donar suport a la ILP hipotecària


Temes relacionats

La PAH adapta les tradicionals nadales per protestar contra els desnonaments ( 2/gen/13)

La PAH de Sant Cugat aconsegueix la primera dació en pagament (27/nov/12)

El decret llei de regulació de desnonaments no convenç la PAH (15/nov/12)

La PAH veu amb escepticisme el pacte contra els desnonaments (12/nov/12)


  • Comparteix:

La PAH seguirà duent a terme accions a la ciutat

La PAH seguirà duent a terme accions a la ciutat

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sant Cugat ha reunit prop de 2.300 signatures de cara a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que presentarà l'entitat a àmbit estatal, a favor de la dació en pagament i contra els desnonaments. A Catalunya, la PAH espera reunir més d'un milió de firmes abans de divendres de la setmana vinent, data en què es presentarà la proposta a Madrid.

En les darreres setmanes, la delegació local ha organitzat diverses parades informatives i protestes davant d'entitats bancàries per reclamar la dació en pagament i la fi dels desnonaments. Unes iniciatives que es tradueixen en prop de 2.300 signatures, una dada que el membre de l'agrupació Julià Mestieri considera molt positiva perquè és la prova que el moviment s'ha guanyat el suport de la població.

Julià Mestieri

Hem guanyat la batalla de l'opinió pública i el suport popular. El suport social que tenim és amplíssim. Això és evident.


Malgrat això, Mestieri ha advertit que l'agrupació seguirà lluitant perquè 'la victòria sigui també en l'àmbit legislatiu'. En aquest sentit, la PAH té previst organitzar aquest dijous una nova protesta davant de les seus de CatalunyaCaixa de l'avinguda de Lluís Companys i de la plaça de Sant Pere. A més, la secció local ja ha anunciat el seu suport a la manifestació descentralitzada que tindrà lloc a tot l'Estat espanyol el 16 de febrer.

La ILP que es presentarà divendres de la setmana vinent reclama el suport a la dació en pagament i el lloguer social dels pisos buits, a més de posar fi als desnonaments. Perquè la proposta pugui ser debatuda cal que superi la barrera de les 500.000 signatures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.