L'AMPA de La Floresta reclama noves millores en l'accessibilitat a l'escola


Temes relacionats

L'AMPA de La Floresta demana garantir la mobilitat dels alumnes de fora del districte (16/gen/12)


  • Comparteix:

L'autobús ha arribat amb aquest aspecte

L'autobús ha arribat amb aquest aspecte

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola La Floresta celebra el primer aniversari de l'arribada de l'autobús al centre escolar amb noves reivindicacions. L'entitat reclama millores en les vies d'accés i l'extensió del servei d'autobús a la franja de migdia. El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, que ha assistit a l'acte de celebració d'aquest dimecres, ha obert les portes a tractar aquestes qüestions.

L'AMPA ha organitzat un acte per celebrar aquest aniversari i aquest dimecres l'autobús ha arribat decorat amb globus i dibuixos dels alumnes que fan servir aquest servei a dirari. L'associació destaca la reducció de vehicles privats que ha comportat l'autobús que s'ha traduït amb una millora de la seguretat i un millor compliments d'horaris.

Tot i això, l'AMPA ja mira endavant i reclama noves actuacions per incrementar la seguretat en els accessos al centre. En aquest sentit, consideren que cal millorar l'entrada a la via que condueix a l'escola des de la carretera de Vallvidrera, ja que es tracta d'un tram molt estret i sovint genera col·lapses. D'altra banda, també assenyalen la inseguretat dels carrers que van del centre del districte fins a l'escola. El membre de l'AMPA Ramon Piqué ha explicat a Cugat.cat que són carrers amb voreres molt estretes i que moltes vegades hi ha obstacles que obliguen als vianants a caminar pel mig de la via amb el perill que això comporta. Piqué assegura que ja han contactat amb l'Ajuntament per mirar de trobar solucions però que no acaben d'arribar.

Ramon Piqué

Els carrers d'arribada a l'escola són insegurs. A vegades, qüestions que podrien ser de fàcil solució s'allarguen i no n'entenem els motius.


Una altra petició de les famílies és l'extensió del servei d'autobús a la franja de migdia per donar resposta als alumnes que no es queden a dinar al centre. Per ara, l'horari d'aquest transport cobreix l'entrada i la sortida dels alumnes.

El Tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, ha assistit a la celebració que també ha comptat amb altres regidors de l'equip de govern i de l'oposició. Puigneró ha destacat l'èxit de l'autobús ja que registra un important ús i s'ha mostrat obert a tractar les noves peticions.

Jordi Puigneró

Els serveis han de respondre a una demanda perquè és una despesa. En aquest cas ha estat un èxit ja que l'autobús sempre va ple.


L'autobús va arribar finalment a l'escola La Floresta ara fa un any després de llargues reivindicacions de les famílies del alumnes que es van canalitzar a través de l'AMPA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.