La Carnisseria Corella, més a prop dels santcugatencs amb un nou establiment


  • Comparteix:

La Carnisseria Corella ha ampliat la seva presència a la ciutat amb el seu nou establiment situat al carrer de Valldoreix número 22, després de més d'una dècada de presència a la ciutat amb el local al Sant Cugat Centre Comercial (SCCC). La família Corella ha apostat pel centre del municipi per estar més a prop dels clients sense deixar de banda la qualitat que caracteritza aquesta marca.

El nou establiment de Carnisseria Corella compta amb un ampli mostrador de carns, un altre de plats preparats, així com una barra de degustació. A més, la carnisseria té en compte les característiques dels veïns de la ciutat ja que té un apartat especial de carn preparada per als nens.

Un dels propietaris, Fèlix Corella, ha destacat que coneixen el client de Sant Cugat i s'han apropat al centre per estar més a prop seu.

Fèlix Corella

Sant Cugat ja la coneixem de fa molt de temps i ens agrada perquè creiem que el nostre producte s'adapta molt a la clientela de la ciutat. Creiem que podem aportar un plus més.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha celebrat que l'empresa hagi apostat pel centre de Sant Cugat i hagi adequat el seu producte a les característiques de la ciutadania.

Mercè Conesa

Aquesta aposta de Corella per venir al centre de la ciutat és molt important. Per dinamitzar aquest casc antic, per donar-li qualitat i incorporen una modernitat que serà ben valorada.


Carnisseria Corella fa 12 anys que té un altre establiment al Sant Cugat Centre Comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.