330 socis i convidats celebraran els vuit anys del Banc del Temps


Temes relacionats

El Banc del Temps repassa les claus per estalviar en temps de crisi (23/gen/13)


  • Comparteix:

El Banc del Temps celebra el seu vuitè aniversari

El Banc del Temps celebra el seu vuitè aniversari

El Banc del Temps celebra aquest dissabte l'aniversari dels seus vuits anys amb un berenar i l'actuació d'alguns alumnes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels. Des que va néixer el 2004, l'entitat ha organitzat xerrades de tot tipus, intercanvis personals i grupals, així com trobades de socis. Durant l'acte de celebració, que començarà a les sis de la tarda a la Casa de Cultura, alguns socis explicaran els serveis que ofereixen per donar-se a conèixer a la ciutadania.

Durant els seus vuit anys de vida, l'entitat ha sumat més de 330 socis, una xifra que està molt allunyada dels 60 amb els que va comptar durant el primer any. Les experiències d'intercanvis de temps, de treballs i de serveis, que fa alguns anys que es desenvolupen a diferents llocs del món, van des del Canadà a Austràlia passant per Sant Cugat, Nova Zelanda i el Regne Unit, indrets on van començar els intercanvis.

L'entitat santcugatenca compleix vuit anys i ho farà amb la celebració d'un acte a la Casa de Cultura on els alumnes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels, els socis del Banc del Temps i els assistents compartiran un berenar que portaran ells mateixos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.