La nova associació Grup Foto Sant Cugat ja compta amb 30 membres


  • Comparteix:

L'entitat fotogràfica ja compta amb 30 membres / Font: Lesquercus.com

L'entitat fotogràfica ja compta amb 30 membres / Font: Lesquercus.com

Grup Foto Sant Cugat és una nova entitat fotogràfica sense ànim de lucre que ha nascut aquest mes. L'associació, que ja compta amb 30 membres, prové de les antigues seccions fotogràfiques de La Unió i del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). Grup Foto comença les seves activitats aquest diumenge, durant la festivitat dels Tres Tombs.

Les principals activitats que engloba la nova entitat són les sortides fotogràfiques, les xerrades i tallers amb fotògrafs reconeguts, així com un concurs social de fotografies amb temes variats. El membre del grup Ramon Poca ha explicat a Cugat.cat que qualsevol interessat en la fotografia pot fer-se soci gratuïtament assistint a la Casa de Cultura on l'entitat té la seu.

Ramon Poca

Tota persona que li agradi o tingui coneixements de fotografia pot ser membre.


Poca també ha explicat que l'entitat té un projecte de futur que consisteix en recuperar fotografies d'arxiu antigues de Sant Cugat per comparar amb fotografies actuals de la ciutat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.